Geen leverancier. Partner!

Wij zijn een groeiend team van 40 IT-addicts – experten in architectuur en technologie. Wij steken graag de handen uit de mouwen, schouder aan schouder met uw team.

U kunt bij Rank1 terecht voor staffing, projecten en operationele ondersteuning.

Wij roepen Rank1 vaak in voor advies, bijvoorbeeld bij de keuze van nieuwe technologieën. Rekening houdend met de prijs-kwaliteitsverhouding geven ze ons de beste oplossingen in functie van onze noden. Ze geven eerlijk advies en handelen snel wanneer het nodig is. En ze doen wat ze beloven.

Alain Smolders, IT Director EMEAA & Global Networks van Sterigenics

Verbonden met de Gumption Group

Rank1 is opgericht in 2013 en is deel van de Gumption Group. Als excelerator ondersteunt Gumption gedreven ondernemers en starters die klanten innovatieve oplossingen en diensten aanbieden voor digitale transformatie en procesverbetering. Gumption heeft +450 werknemers en vestigingen in België, Nederland en Luxemburg.

Wij delen onze kantoren met jonge bedrijven zoals het onze. Wij koppelen bedrijfsecosystemen, talenten en expertise aan elkaar. Zo ontwikkelen en co-creëren wij vernieuwende ideeën en oplossingen, en maken het verschil voor onze klanten. Samen gaan wij voor dezelfde bedrijfswaarden.

In technologische kennis proberen wij uit te blinken. Toch volstaat dat niet voor langdurige zakenrelaties. Respect, zelfkennis en eerlijkheid vormen het fundament van ons bedrijf.

Peter Vindevogel, Oprichter en managing partner van Rank1

Hierin geloven wij:

Gumption Group common values